A vakációt a marketing nagyágyúi is megérdemlik

Olykor a marketingeseknek is jár egy kis pihenés, esetleg egy belföldi utazás a családdal. Mi már nagyon régóta tervezgettünk egy utat a gyerekekkel a Bakonyba, mivel a férjem ott nőtt fel, és meg akarta mutatni nekünk a vidéket. Hosszasan tervezgettük, mire meglett a pontos hely, és időpont. Utóbbit tényleg nehezebb volt összeegyeztetni, mivel mindketten a marketing szakmában dolgozunk, és ez nem egy olyan munka, amit csak úgy szüneteltetni lehet. Ha valami, akkor ez folytonos.

Már csak két hét volt az utazásig, amikor eszembe jutott, hogy meg kéne nézetni az autó műszaki állapotát, sőt az autógumikat is, mivel azt is régóta terveztük, de valamiért mindig elmaradt. Gyorsan el is mentem a szervízbe, hogy ránézzenek. A szerelő azt mondta, hogy az autó állapota jó, de az utazás előtt mindenképp cseréltessek gumikat, ugyanis azok nagyon elhasznált állapotban vannak. Ajánlott is egy honlapot, ahonnan online rendelhetek, házhoz szállítják, és magas minőségű nyári gumiabroncsok közül lehet választani.nyári gumiabroncs

Miután hazamentem, a férjemmel meg is néztük, hiszen én kevésbé értek az ilyesmihez, ebben ő a szaki. Persze, már régen volt, hogy az autóval foglalkoztunk, úgyhogy egy kicsit ő is kiesett a gyakorlatból. A honlap pont az ilyen esetekre van berendezkedve, ugyanis rengeteg információt tartalmaz, ami a választáshoz szükséges. Méreteket, számadatokat, magyarul minden olyan információt, ami ahhoz kell, hogy az autónkra a megfelelő méretű, és tulajdonságú abroncsot vegyük. Ezek fényében indultunk el. Először is a saját autónk paramétereit kellett tudnunk, amik alapján tudtunk rákeresni a gumikeresőben a kínálatra. Lehet szűkíteni több szempont szerint is, de mi elsősorban a bordázottságra koncentráltunk, mivel főleg városi környezetben használjuk az autót.

Minden úttípusra van megfelelő gumi, így inkább a bőség zavarában nem találja az ember, amit keres. Egy kis válogatás után kiválasztott a nyári gumi szettet, és már nyomtunk is a vásárlásra. Azt az autószerelő nem mondta, de ki lehet választani egy olyan opciót, hogy nem házhoz hozzák, hanem egy átvevő pontra szállítják, ahol még arra is van lehetőség, hogy ott helyben kicserélik a gumikat. Mi végül ezt választottuk, mert ez tűnt a legkényelmesebbnek. Így már nem kell sehová mennünk az új gumikkal, hanem már eleve azokon gurulhatunk haza. Ez számomra csillagos ötös szolgáltatás, mert ennél jobban már tényleg nem lehet megkönnyíteni az emberek életét.

Mivel még dél előtt rendeltük meg az abroncsokat, már másnap mehettünk érte, amivel nagyon hamar letudtuk ez az autó dolgot az utazás előtt. Ezek után már csak a készülődésre, és a szervezésre kellett koncentrálnunk. Amikor felrakták az új gumikat, akkor az a szerelő mondta, hogy az indulás előtt mindenképp ellenőrizzük a gumik állapotát, főleg a nyomást, illetve azt, hogy nincs-e bármilyen sérülés, vagy idegen (síkos) anyag a felületén. Ezt a tanácsot megfogadtuk, és megnéztük mielőtt elindultunk. Minden rendben volt, úgyhogy nyugodt szívvel indultunk vakációzni a gyerekekkel. Azt kell, hogy mondjam, van valami megnyugtató abban, hogy az ember tudja, hogy az autója rendben van, és ezáltal biztonságban érzi magát.

A kiruccanás jól sikerült, mindenki remekül érezte magát, és újult erővel tudtunk visszatérni a hétköznapokba. Viszont az utazás után már sokkal jobban elkezdtünk figyelni a gumik állapotára, így rendszeresen ellenőriztük.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.