Direkt marketing baba ügyben

Nem vagyok az a típusú nő, aki már kislány kora óta az anyaságról álmodozik. Mivel két bátyám van, inkább fiús voltam mindig, babázás helyett inkább autóztam, meg fociztam velük, és ez természetesen kihatott a felnőtt személyiségemre. 18 éves korom óta fiúzom, de én voltam mindig az, aki kihátrált, mert meguntam, elegem lett, kezdett túl komoly lenni, vagy éppen fullasztó az elköteleződős, és én mindig úgy éreztem, még élni szeretnék, nem akarom igába hajtani még a fejem. A házasságról teljesen szürreális elképzeléseim vannak, köszönhetően a szüleimnek. Anyám háztartásbeli, mióta az eszemet tudom, sosem dolgozott, sosem volt saját élete, mindig csak az volt az első számára, hogy minket kiszolgáljon, körbeugráljon, és apám óhajait teljesítse. Nem járt szórakozni, nem élt igazán, legalább is én így éreztem, és emiatt nem igazán jött meg a kedvem az elköteleződéshez. Aztán találkoztam egy fickóval, aki megváltoztatott mindent. Először életemben éreztem azt, hogy nem kell szerepet játszanom valaki előtt, olyan lehetek, amilyen vagyok, és ő így is szeret és elfogad. Nem akar rám kényszeríteni semmit, nem erőlteti a dolgokat, csak hagyja, hogy minden menjen a maga útján, és én ezt imádtam. Annyira kényelmes volt, és ellazító érzés, hogy nem is akartam elhinni. És tudjátok, mi van akkor, mikor az ember élete hirtelen túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Elkezd kombinálni, elméleteket gyártani, megpróbálja elrontani, ami egyébként tökéletes.

Így tettem én is. Először kitaláltam, hogy biztosan megcsal, aztán hogy csak szimplán nem szeret, de folyamatosan azon dolgoztam, hogy elrontsam a tökéletes párkapcsolatomat. Aztán egy pillanat alatt átkattantam, és rájöttem, én most azonnal gyermeket szeretnék. Ne is kérdezzétek, hogy jött ez a löket. Nekem az a tippem, hogy az elnyomott női énem, a nagy biztonságérzet hatására hirtelen felszínre tört, és szélsőséges mértékig akart egyszerre mindent. Már láttam magam az oltár előtt, ahogy igent mondok ennek a csodás férfinek, és azt is, hogy 3 csodálatos gyermek rohangál körülöttem, akiknek lesem minden kívánságát. Persze, a marketinges állásomat nem adnám fel ezért, de ha mégis ezt kérnék tőlem, hát legyen, még ezt is megteszem.

Nem tudtam, hogyan adagoljam ezt mind be a páromnak. Eddig azt hallgatta tőlem folyton, hogy én nem akarok gyereket, nem bírom a kötődéseket, most meg menjek haza azzal, hogy 3 gyereket is szeretnék, amilyen gyorsan csak lehet? Végül, nagy tanácstalanságomban egy elég agresszív módszert választottam a nagy tervem bejelentésére. Felmentem a netre, kiválasztottam a legmegbízhatóbbnak tűnő weboldalt, és rendeltem egy csodaszép babakocsit. Hogy hova? Hát naná, hogy a párom irodájába. Nem tudom, mi vitt rá erre, nem ez volt életem ötlete, de egyszerűen csak jött és kész. Fogalmam sem volt, mit fog reagálni a váratlan babakocsira, csak azt tudtam, hogy ezt már nem tudom visszacsinálni. Két nappal később, mikor hazajött, csak csöndben leült mellém, és ennyit kérdezett: terhes vagy? Belőlem természetesen kitört a sírógörcs, és elmondtam neki mindent. Hogy mi minden kavarog a fejemben az elmúlt időszakban, hogy feltört a nőiességem a mélyből, és gyereket akarok szülni. Mit is mondhatnék, hát ezért vagyok ezzel a csodálatos férfival, hiszen olyan megértő és kedves. Nem dorgált meg, nem vont kérdőre a babakocsi miatt, csak átölelt és azt súgta a fülembe: összerakjuk azt a drága babajárgányt? Nem is tudtam mit kezdeni magammal a boldogságtól, csak sírtam tovább, mint egy kisgyerek, míg behozta kintről a dobozt. Mikor kivette, és összeszerelte, el voltam ájulva, hogy milyen profin néz ki a babakocsi. Annak ellenére, hogy ez egy hirtelen és meggondolatlan ötlet volt, körültekintően választottam ki a babajárgányt. Eco bőrből készült, több funkciós babakocsit választottam, ami a születéstől a járásig kiszolgál egy gyereket, vagy akár többet, hiszen nagyon jó minőségű, és én okosan egy semleges színt választottam. És nem csak a weboldalon található képeken, hanem a valóságban is gyönyörű volt a babkocsi, és nagyon praktikus, ezt szerencsére a párom is belátta, és nem küldette velem vissza. Sőt, nem zárkózott el attól sem, hogy gyermeket vállaljunk. Egészen lelkes lett a babkocsit látva, és néhány dolog átbeszélése után úgy döntött, hogy belevághatunk.

Ma már a nyolcadik hónapban vagyok az első gyermekemmel, az orvosok szerint kislány lesz. Alig várom, hogy a kezembe foghassam, hogy nagy sétákra indulhassunk a szuper babakocsinkkal, és ha majd egy kicsit nagyobb lesz, elmesélhessem neki, hogy milyen viccesen vette rá anya apát, hogy családot alapítsanak!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.