Egy helyes srác, kandalló beépítése

Soha nem rajongtam a tanulásért, így nem vágytam egyetemre sem. Persze anyám igen csak el volt keseredve ez miatt, mert ő valahogyan mindig valami doktori címmel képzelt el. Mindig mondtam neki, hogy ne aggódjon ezen, hiszen majd az öcsém megszerzi neki amit szeretne, én viszont nem akarok tanulni.

A szakma kiválasztása

Igazából nem nagyon volt tudomásom arról, hogy mi is akarok majd én lenni, ha nagy leszek, csak azt tudtam, hogy mi nem. Nem akartam a tökéletes kislány szerepét játszani. Igaz ezt anyám is tudta, mert soha nem voltam az a habos babos ruhás kislány. Inkább fiúsabb voltam. Szerettem a farmert, a kockás inget, és a rövid hajamat. Igen, nő létemre rövid hajam van. Sokszor mosolygok, mikor látom, hogy feltűnik valakinek, hogy mennyire rövid is, de sok pozitív visszhangot kaptam azzal kapcsolatban, hogy nem baj, mert jól áll.

Végül egy egyszerű pincér lett belőlem, de én nem bánom. Jó munkám van, és szeretem fireplace-160963_640amit csinálok, Nem igazán voltak nagy ambícióim. Sokat nyüstölt a főnököm, hogy menjek tanuljak tovább, támogat, segít benne, hiszen akkor neki is lenne egy biztos embere, akire rábízhatná a boltot. Nem mintha most ezzel gondja lett volna, csak a végzettségem nem volt megfelelő. Ígértem neki, hogy megfontolom, de nem ígérek semmit. Egészen addig hasztalannak találtam a nyelvtanulást is, míg nem olvastam ezt a cikket. Utána döntöttem el, hogy elmegyek egy tanfolyamra.

A rendezvény szervezése

Ez a része mindig is érdekelt a szakmának. Nem igazán tudtam, hogy hogyan is induljak neki, vagy hogy érdemes e elvégezni?. Abban biztos voltam, ha a nyelv menni fog, akkor ez is.

Egyik alkalommal Gábor főnököm behívatott az irodába, és közölte, htéglakandallóogy rám bízna egy nagyobb feladatot, szervezzem meg, ha pedig elakadok, akkor szóljak. A lényeg az volt, hogy egy promóciós kirándulást kellett összehozni, megjelölt úticéllal, és vacsorával. Azt sem tudtam, hogy vágjak bele, hogy mi kell egy buszbérléshez? Szerencsére, a testvérem a segítségemre sietett, miután elmeséltem neki, hogy mi a feladatom.  Ő küldte ezt a linket, ami segített ebben.

Nem elég, hogy millió feladatom volt, még közben az étterem központi helyére kitalálta a főnököm, hogy keres egy szakembert, aki kandalló beépítéssel foglalkozik. Nem mintha még ez hiányzott volna nekem, hogy ezzel is foglalkozzak, de reméltem, hogy aránylag „ gondozás mentes” lesz az illető, és nem kell majd nagyon foglalkozni vele. A munka ideje is elég meghatározott volt, mert csak akkor tudott jönni, ha a nagy terem nem kellett az étkezéshez. Na azért annyira nem bántam, mert be kell hogy valljam, igen csak helyes volt az illető, és kedves is nem utolsó sorban.

Végül minden feladatnak megfeleltem, és elláttam. Nem mondom hogy egyszerű volt, de akadt segítségem. Ami pedig fontos, a kandallós srác, elhívott randevúzni, ami pár nap múlva lesz, és igen csak fel vagyok tőle villanyozva, hiszen régen nem voltam már. Remélem az is annyira jól sikerül majd, mint a megszervezett rendezvény is.

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.