Marketing és Swarovski ékszerek

Az előző munkahelyemen, egy marketing megoldásokkal foglalkozó ügynökségen rengeteg dolgot tanulhattam. Korábban nem érdekelt ez a világ, de véletlenül belecsöppentem, és ahogy egyre többet tanultam a reklámszakmáról, egyre inkább érdekessé vált számomra.

Kezdetben csak apró szakmai feladatokat bíztak rám, de ahogy észrevették terhelhetőségem és tanulékonyságom, egyre több és egyre nehezebb feladatokat kaptam. Hihetetlenül élveztem ezt az időszakot, aztán jött a fekete leves, amikor már az összes account manager engem kért meg apróságokra az asszisztenseik helyett. Ez valahol jó is volt, mert az egyik főnököm folyvást azt hajtogatta, hogy teher alatt nő a pálma. Ugyanakkor a saját dolgaimra már szinte alig volt időm a rendes munkaidőn belül, így gyakran előfordult, hogy órákkal korábban és még órákkal később is az irodában voltam, mint szükséges lett volna.

Egy idő után ezt megelégeltem, felemeltem a hangom és addigra már megbecsültek annyira a főnökeim, hogy az én érdekeimet közös érdeknek tekintsék és előbbre valónak a többiek lustaságánál. Kitaláltunk közösen egy jó módszert, amivel mindenki azonosulni tudott, és így hatalmas teher került le a vállamról, valamint elkezdhettem az első saját projektjeimet is.

swarovski ékszerek

Az első önálló feladatom egy átfogó online marketing projekt volt, melynek szerves része egy applikáció tervezése köré épült, mely egy nyereményjáték is volt egyben, amivel egy esküvői ruhaszalon népszerűsítette magát. A játék lényege az volt, hogy különböző kérdésekre adott válaszok alapján a játék végére kijött, hogy milyen személyiségű a kitöltő és ahhoz milyen menyasszonyi ruha illetve Swarovski ékszerek illenek. A projekt elején kicsit meg voltam illetődve, mert én voltam az ügynökségen az egyetlen lány, akit ez a menyasszonyi téma soha nem hozott lázba, de aztán amikor megláttam a lehetséges ruhákat és a gyönyörű Swarovski ékszereket, egyből megnőtt a lelkesedésem. Míg a grafikus összeállította a szükséges applikáció elemeket, addig a szövegíróval közösen megalkottuk a koncepcióra épülő szövegeket. Nagyon jó volt, hogy végre kiélhettem a kreativitásomat, és nem csak az ügyfelekkel való társalgás és táblázatok kezelése, hanem igazi, fantáziadús munka is szerepel a napi programomban.

Az igazi élmény pedig az volt, amikor a játék nyertesét kisorsoltuk, és egy nagyon boldog menyasszony vehette át tőlem a hatalmas ajándékot. Akkor egy pillanatra már csak ezekért a szépségekért megértettem a menyasszonyok indíttatását a házasságot illetően.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.