Marketingesként fontos a megjelenés számomra is

Marketingesként oda kell figyelnem arra, hogyan öltözködöm, ehhez pedig hozzájárul az is, hogy amit esetlegesen magammal hordok, az is passzoljon az öltözékemhez, a megjelenésemhez. Ilyen például a táska is. Táskát nem csak a nők használnak, a férfiak is szoktak táskát hordani magukkal, én a bőr férfi táska kedvelője vagyok. Nem szeretem a különböző vászon táskákat, a zacskókért és a különböző béna dolgokért egyáltalán nem vagyok oda. Hátitáskám ugyan van, de azt nyaraláshoz, kiránduláshoz használom.

Vettem is két hete egy új táskát, mert a másik már kezdett elkopni, és elég bután néznék ki öltönyben és kopott táskával. Hamar találtam egy webáruházat, ahol nagyon minőségi táskákat lehet venni, nők és férfiak egyaránt megtalálják itt a megfelelő táskát maguknak, ha igazi bőr táskára vágynak. Itt minden van, ami szem szájnak ingere, vannak oldaltáskák, orvosi táskák, vadász táskák, övtáskák, laptop táskák, utazótáskák, a nőknek van még kifejezetten alkalmi táska is, ahogy mondtam, ezek mind bőr táskák.

Én oldaltáskát vettem, bár gondolkoztam az irattáskán is, de végül az oldaltáska mellett döntöttem. Van egy kisebb tabletem, az is belefér, az irataimat is benne tudom tárolni. Illetve minden egyéb dolgot, amire a mindennapokban szükségem van. Már olyan is előfordult, hogy valaki megdicsérte a táskámat, és megkérdezte, hogy hol vettem.

Mindenképp webáruházat kerestem, mert nincs időm arra, hogy boltokba járkáljak és megnézzem a különböző választékokat. Így sokkal kényelmesebb, mert csak annyit kell csinálnom, hogy otthon szánok rá egy kis időt, leülök a gép elé és keresgélek, így pedig akár több üzlet kínálatát meg tudom nézni egyszerre. Így találtam rá a bagbox.hu webáruházra is, és itt egyből meg is találtam azt a táskát, amit kerestem. Meg is rendeltem, és pár nap alatt meg is kaptam. Egy futár hozta ki, ő is nagyon kedves volt, szinte tényleg minden úgy ment, ahogy szerettem. Olvastam a honlapon, hogy olyan lehetőség is van, hogy a táskát vissza lehet küldeni, ha nem olyan, amilyet elképzeltünk. Gondolok itt például a színre vagy méretre. Ez még szimpatikusabbá tette számomra a webáruházat.

Amikor megkaptam, egyből használni is kezdtem, és sokkal jobban éreztem magam, hogy végre egy normális és igényes táska van nálam, és nem az a kopott, ami előtte volt. A kollégáknak is tetszik, lehet, hogy néhányan fognak majd táskát rendelni, mert nagy sikert aratott az enyém is, és akarnak egyet maguknak is. Könnyítés egyébként, hogy az oldalon jelzik azt is, hogy melyik van készleten, és melyik nincs. Sőt, vannak akciók is, nekem is sikerült egyet kifognom, úgy vettem a táskámat is.

Megnézegettem a női szekciót is, anyukámnak két hónap múlva születésnapja lesz, lehetséges, hogy akár ajándéknak egy táskát vennék. Még kigondolom. Van otthon azért pár táskája, de nem nagyon hordja őket, és tudom, hogy ezek közül néhány nem is tetszik neki, csak azokat kapta ajándékba különböző eseményekre. Berakta őket a szekrénybe, aztán szerintem azok azóta is ott állnak a szekrényben. De én ismerem az ízlését, biztos vagyok benne, hogy egy ilyen táskának nagyon örülne. Még majd kitalálom, még azért van egy kis időm.

De egyébként nem is rossz dolog táskát adni ajándékba, csak ahhoz tudni kell, hogy a másik személy mire is használ a leggyakrabban táskát, milyen az ízlése, mekkorára lenne szüksége és még sorolhatnám. Ráadásul marketingesként azért megtanultam, hogy hogyan is kell ezt az egész online vásárlást csinálni, én más szemmel nézem ezeket a boltokat, mint a többi ember, aki nem ezzel foglalkozik nap, mint nap. De ilyen szempontból is nagyon jó ez a webáruház, úgyhogy jól választottam.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.