Megéri segíteni a barátaidnak, mert folyamatosan új dolgokat tapasztalhatsz meg

Tudjátok, hogy szeretek nektek bemutatni jól működő példákat, legyen szó akár reklámokról, kampányokról, weboldalakról, vagy bármi másról. Nemrég a https://www.magannyomozo.eu oldalt volt szerencsém megismerni (és a mögötte lévő szolgáltatást is). Általában szeretem elmesélni azt is, hogy milyen személyes élmény fűz ahhoz, akiről mesélek, de most ezt nem tehetem meg, mivel megígértem a barátomnak, hogy titokban tartom a történetét.

A lényeg, amit megoszthatok veletek nem más, mint hogy pontosan olyan szabatos és megbízható szolgáltatást kapott a barátom a pénzéért cserébe, mint amennyire rendezett, átlátható és információdús a hozzá tartozó weboldal is.

A Haiszky Magánnyomozó Iroda egy magánnyomozó és egy ügyvéd közös munkája révén létezik. Az oldalukon egyértelművé tesznek minden fontos információt: cím, telefonszám, szolgáltatások és részben az árak is (habár ez nagyon változó a munkadíj, szállásköltség, autópályadíj és üzemanyagköltségek miatt, de ezek is előre tisztázva vannak). Ezen kívül olyan más információkkal teszik személyesebbé az oldalra látogatóknak az irodájukat, mint például az, hogy megtudjuk, hogy egy férj és feleség párosról van szó. Természetesen, ha nem vagytok házasok, nem is kell összeházasodnotok ilyesmiért, de ha már azok vagytok, szerintem nagyon jó fogás közölni ezt, hisz bátorságot és bizalmat épít az irányotokba. Szóval, szerintem a Haiszky Magánnyomozó Iroda munkatársai jól elkapták ezt a vonalat. Egyébként pedig, ha már erről írok, megemlítem, hogy a valóságban pont egy olyan párról van szó, ahogyan én el is képzeltem őket a weboldal alapján: komolyak, magabiztosak és a személyes életüket otthon hagyják, amikor munkáról van szó. Szerettem elkísérni a barátomat a találkozóikra, hiszen neki amúgy is támaszra volt szüksége, én meg közben nézelődhettem és elemeztem.

A weboldalra visszatérve: nagyon tetszik az, hogy mindenről pontos tájékoztatást nyújt. Nem csak címekkel dobálja az embert, hanem előre elképzelést nyújt arról, hogy például melyik szolgáltatás mit takar, és minél mire kell pontosan odafigyelni. Megtudhatjuk, hogy az ügyvéd miben tud segítséget és tanácsokat nyújtani nekünk, valamint hogy a nyomozó hogyan dolgozik és mire figyel közben. A Gyakori kérdésekben pedig nem csak az ő munkájukkal kapcsolatos dolgokról írnak, hanem olyan alap témákról is tájékoztatást nyújtanak, mint hogy hogyan válasszon valaki magánnyomozót. Ez szerintem nagyon fairplay viselkedés. A szerződéskötés például egy teljesen külön menüpontot is kapott, ahol lépésről lépésre le van írva minden, ami az érdeklődőnek tennie kell, ha szeretné valamelyik szolgáltatást igénybe venni.

Na ilyen egy jó weboldal, nem? Mindent megtalál rajta az ember!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.