Micsoda marketing! – Fürdőszoba ötletek képekkel!

Mennyi, de mennyi olyan oldal van, ahol szöveg, szöveg és még több szöveg van csak. Én személy szerint nem szeretem az ilyen oldalakat. Egyrészről unalmas és vontatott, kicsit olyan érzés, mint amikor általános iskolában kötelező olvasmányt adtak fel nekünk. másrészről vizuális típus vagyok, ha valamiről írnak, legyen ott kép is, hogy a szerző vagy szerzők szemében ez, hogy néz ki, mégis csak ők tudják ezt a legjobban!

Főiskolán vagyok másodéves marketing szakos hallgató és igyekszem az élet minden területén szakmai szemmel figyelni mindent. Legyen az egy hirdetés, egy könyv, egy filmpremier vagy akár egy weboldal is.

A tesómmal ketten lakunk az ő lakásában és megbízott azzal, hogy álljak elő ötletekkel, hogy tudnánk feldobni kicsit a lakását. Mondta, hogy minden szobát, minden helységet meg akar újítani. Mindennel hamar megvoltam, kivéve a fürdőszobával. Most komolyan, férfi szemmel nem sokat tudtam hozzátenni a jelenlegi fürdőszoba látványának javításához. Úgy döntöttem az interneten böngészek utána. Meg kell mondanom, nem sok jóra számítottam, mindenhol csak megy a rizsa, de semmi ábra nincs a megvalósításhoz!

De ráakadtam egy weboldalra, ahol fürdőszoba ötletek képekkel együtt voltak illusztrálva, így hamar le tudtam ellenőrizni, melyik ötletet érdemes megfogadnom.

Mivel előző hónapban bátyám eladta a régi konyhabútorát, így bőven maradt pénzünk az új fürdőszobára!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.