Mitől lesz egyedi egy bukósisak

Te tudod, mitől lesz egy motor, vagy sisak egyedi? Igaz, sokan nem foglalkoznak vele, de van, aki szereti, ha nem „tucat” terméke van! Lehet már motort, és bukósisakot is készíttetni.

design-382990_1280

A bukósisak

A mai érvényben lévő KRESZ szabályok szerint, legyen bármilyen motorunk is, a sisak használata kötelező!

Az, hogy milyen sisakot vásárolunk, azt mi döntjük el. A szakemberek, a motor alapján, úgy is javasolni fognak számunkra, megfelelő bukót! Érdemes több helyre elmenni, és több fajta sisakot felpróbálni, hogy a megfelelőt tudjuk megvásárolni!

A sisak mintája

Attól lesz egyedi, egy sisak mintája, ha a tervezése is egyedi! Sokan festetnek a sisakra halálfejet, vagy koponyát, csontokat, vagy hírességeket, de ettől már nem lesz egyedi, hiszen számtalan ilyen létezik. Ha megnéznénk, tízből, három embernek, biztosan ezek közül valamelyik minta van az egyedi sisakján! Akkor az már egyedinek számít szerinted?

Az egyediség, már a tervezésnél indul! Van olyan gyártó, ahol lehetőségünk van arra, hogy a kezdetektől fogva, meg tudjuk nézni, a saját terveinket, egy program segítségével, mielőtt még elkészülne! Így ha valami nem tetszik, akkor tudjuk módosítani! Akár, a színeket, mintát, bármit! Mindenkinél egyedibb sisakunk akkor lesz, ha egy profival, kézzel festetjük meg!

A versenyzőknek sokszor van ilyen sisakja

Egyszer voltunk, egy versenyen, ahol a felnőttek előtt, a gyerekek is versenyeztek. Persze különbözőek voltak a sisakok, de az egyiküké mégis kitűnt a többi közül!

A szülei készíttettek neki, az egyik gyártóval, egy egyedi sisakot, és a fiú kedvenc számát, és egyéb kedvenc mintáit kérték rá. Na, ez tényleg, egy egyedi gyerek bukósisak.

Azért biztosan örült neki, hogy a szülei ilyenre is gondoltak, ettől is különlegesebb a motorozás számára!

Azért, azt sem szabad elfelejteni, ha az ember, nem szeretne „tucat” lenni, annak persze ára van! Hiszen, minden egyedi lesz rajta, így azért ezt meg is kell fizetni majd! De ezeket a dolgokat, a tervezés előtt, úgy is meg kell beszélni, így a végén, biztosan nem ér majd minket meglepetés.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.