A reklámok, és a szükségességük

Számtalan alkalommal fordult már elő, gondolom nem csak velem, hogy a kedvenc filmem alatt, minimum öt reklám megy le, ha nem több, és a negyed órás szünetben, már annyira elunjuk magunkat, hogy ott is hagyjuk, vagy éppen, ha az este folyamán történik ez, akkor el is alszunk rajta! Azért néha örülnék neki, ha reklám mentes lenne az életünk! Te kívántad már ezt?

Miért is kellenek a reklámok

Vegyünk például, egy egészen egyszerű esetet, hiszen azt gondolom, rádiót, mindenki hallgat, a kocsiban, a munkahelyén, vagy az otthonában. Ott is akad számtalan hirdetés. Ez az egyik bevétele a rádiónak!

Vegyünk egy egészen egyszerű példát, mint hogy mit fogunk aznap éppen ebédelni?! Mostanában egyre többször hallom, már egy ideje, hogy reklámozzák, az éttermek, önkiszolgálók, a napi menüjüket! Mennyivel könnyebb azoknak, akik mondjuk, úgy rendelik, az ebédet valahonnan, hiszen naponta többször is reklámozzák, hogy hol mit lehet fogyasztani, így sokkal könnyebb kiválasztani, a megfelelőt!

Mindenkinek kell a reklám

A sarki kis zöldséges is reklámozza magát, a maga módján, hiszen kiteszi a táblát, hogy aznap éppen mi az akciós nála! Ez is egy forrás, önmaga reklámozásának!

Van, aki egészen egyszerűen, mondjuk, szórólapon teszi ezt!

Minap akadt pont a kezembe, például, egy barista képzések Budapesten szórólap, ami arra invitált, hogy menjek el hozzájuk egy tanfolyamra, és tanuljam meg a kávéfőzés mesterségét, csínját-bínját! Nagyon szép szórólapjuk volt. Egyszerű, lényegre törő, nem túl hivalkodó. Egy szép bárpulton voltak a különböző különlegességek felsorolva, nagyon jól néztek ki! Sokat számít a reklám, kinek, milyen lehetőségei vannak!

Ez az egész, egy nagy körforgás! Hiába unom a film közti sok reklámot, ha az adott csatorna ebből veszi meg a filmeket, a kedvenc sorozatot számunkra, vagy ebből fizeti az alkalmazottakat!

Tehát akár mennyire is tiltakozunk ellene, reklámok mindig is voltak, és lesznek is!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.