Szeretem, ha több pénz marad a zsebemben

women-310023_1280

Sokan nem figyelik, az akciókat, hogy éppen mi hol mennyibe kerül. Persze, azért nagyon meg kell nézni, mert nem mindig az az olcsó, ami az újságban, vagy a hirdetésben szerepel.

Miért érdemes figyelni

Sokan, csak legyintenek egyet, hogy kit érdekel, hogy mi hol mennyibe kerül, megvásárolják egy helyen. Én nem így vagyok vele. Amikor jön az újság, megnézem, mire van belőle éppen szükségem, a háztartásba, és az adott helyről megvásárolom. Persze nekem is vannak megszokott törzs helyeim, ahová járok vásárolni, és ezeket figyelem leginkább. Amúgy azt gondolom, a sok újság böngészés közepette, hogy sokszor pont ugyanazok vannak minden boltban leárazva. Te megfigyelted már?

Nem csak a háztartásba való dolgokat érdemes figyelni, hanem az egyéb dolgokat is. Sok nagyáruház, mindig, a szezon előtt hirdet akciókat, télen éppen a hólapátról, míg tavasz közeledtével pedig, a fűnyírókról.

De ezen felül vannak, a ruházati boltok akciói, amit szintén érdemes figyelni.

A megszállott spóroló

Bevallom töredelmesen, ha valamit már rendes áron kell megvásárolnom, majdnem, hogy rosszul esik! Hogy miért? Már annyi akciót néztem, vizsgáltam, hogy szerintem, mindent tudok róluk.

Tavasz közeledtével, egyre több oldalt böngészek, az interneten is, hogy mit hol kapok meg olcsóbban. Azt gondolom, nem kell, mindent a kezemmel megnézni, sok dolgot meg tudok vásárolni a net segítségével, mert mindenféle leírást megkapok róla. Így volt ez a minap is, mikor egy motoros oldalon belül, az akciós bukósisakokat találtam meg! Hogy minek nekem bukósisak? Jó kérdés, de nem is magamnak nézem, hanem az öcsémnek Teljesen be van zsongva, és arra gondoltam, hogy ballagásra, úgy is kismotort fog kapni ajándékba, és én pedig vásárolnék neki egy bukósisakot mellé, az nélkül úgy sem használhatja. Ha pedig véletlen nem tetszik, az ő fura ízlésének valami, akkor visszaküldjük kicserélésre.

Nagyon kedvesek, és rugalmasak voltak minden szempontból, ha legközelebb is szeretnék valami motoros dolgot vásárolni, biztosan őket fogom felkeresni.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.