Professzionális hajbeültetés bizonyított hatékonysággal
Több mint tíz éves tapasztalatunk és szakmai tudásunk révén a legmagasabb szintű szolgáltatásokat biztosítjuk
Ingyenes állapotfelmérés
Legkorszerűbb technológia, garantált eredmények
Országunkban egyedülálló technológiákkal és eljárásokkal dolgozunk, amelyek a legkiválóbb eredményeket garantálják
Kapcsolatfelvétel
Gyors és kényelmes online időpontfoglalás
Most -10% kedvezményt biztosítunk az első kezelés árából, ha online foglal időpontot
Időpontfoglalás
Previous slide
Next slide

10+

Év tapasztalat

2500+

Elégedett ügyfél

98%

Hajnövekedési ráta

10+

Díj és elismerés

Teljes átalalkulás

Előtte és utána eredmények

Miben rejlik az eredményességünk?

A Prestige Hajbeültetés a páciensek egyéni hajhelyzetéhez igazodva kínál egyedi megközelítést. Első lépésként régi fényképeket vizsgálunk meg, hogy megítéljük a jövőbeli hajhullás kilátásait, így a beavatkozás megfelelő időpontját tudjuk meghatározni.

A túl korai hajbeültetés esetén fennáll a kockázata annak, hogy az eredeti szőrszálak kihullnak az átültetett haj között. Ezért mikroszkópos elemzést végzünk a haj sűrűségéről, hogy pontosan meghatározhassuk a donor területen rendelkezésre álló szőrtüszők számát.

A legújabb technikákat alkalmazzuk, beleértve az újabb Micro Sapphire DHI módszert is, így garantáljuk a természetes eredményeket és hajnövekedést, különös figyelmet fordítva az elülső hajvonal megerősítésére. Mindig ügyelünk arra, hogy a donor területet ne terheljük túl, hogy a jövőben újabb hajbeültetésre is legyen lehetőség.

Mikor legjobb elvégezni a beavatkozást?

A hajbeültetés ideális időzítése személyenként változó, és több tényezőtől is függ. Jelentős hajhulláson átesett egyének esetében általában jó jelöltek a beavatkozásra, különösen akkor, ha stabil donorhajjal rendelkeznek. Fontos szempontok:

Stabilizált hajhullás:
A legideálisabb jelöltek a hajbeültetésre azok, akik hajhullásukat már stabilizálták. Ez azt jelenti, hogy a hajritkulás lelassult, és nincs jelentős gyors vagy erős hajvesztés.

Korhatár:
Bár nincs meghatározott életkor, amely ideális lenne a beavatkozáshoz, általában a 20-as és 50-es éveik közötti időszakban sokan alkalmasak. Ebben a korban általában már láthatók a hajhullás mintázatai, és a donorhaj még mindig jó minőségű.

Egyéni értékelés:
Minden ember hajhullása más, és egy szakértői felmérés szükséges. A hajhelyreállító szakember figyelembe veszi a családi hajhullást, a jelenlegi hajhullás mintázatát, a donorhaj állapotát és az általános egészségi állapotot.

Jövőbeli hajhullás:
Fontos figyelembe venni a jövőbeli hajhullás lehetőségét is. Ha a hajhullás tovább folytatódik, további beavatkozásokra lehet szükség az állandó megjelenés fenntartása érdekében.

Konzultáció:
A legjobb módja annak, hogy meghatározzuk az ideális időzítést a beavatkozáshoz, egy konzultáció a szakértővel. Ők részletesen megvizsgálják az Ön egyéni helyzetét, és személyre szabott ajánlásokat adnak.

Érdemes-e befektetni a hajbeültetésbe, és mik az előnye?

Az, hogy megéri-e a hajátültetés, az egyéni körülményeitől, céljaitól és elvárásaitól függ. A hajbeültetés rendkívül hatékony és életet megváltoztató megoldás lehet a hajhullással küzdő egyének számára, de a döntés meghozatala előtt fontos figyelembe venni néhány tényezőt:

Hatás az önbecsülésre: 
A hajhullás jelentős hatással lehet az önbecsülésre és az önbizalomra. A sikeres hajátültetés segíthet a természetes hajszálak helyreállításában és növelheti az önbizalmat, ami javítja az általános közérzetet.

Hosszú távú megoldás:
A hajátültetés általában hosszú távú megoldás. Miután az átültetett haj gyökeret ereszt, ellenáll a genetikai hajhullásnak, és a természetes hajhoz hasonlóan kezelhető, formázható és karbantartható.

Természetes megjelenésű eredmények:
A fejlett technikák, mint például a follikuláris egység extrakció (FUE) és a közvetlen szőrbeültetés (DHI), természetes hatást biztosítanak minimális hegesedés mellett.

Pénzügyi befektetés:
A hajátültetés pénzügyi befektetés lehet, és a költség olyan tényezőktől függően változhat , mint a hajhullás mértéke és a szükséges oltások száma. Fontos mérlegelni a költségeket a lehetséges előnyökkel és a hosszú távú értékkel szemben.

Reális elvárások: 
Alapvető fontosságú, hogy reális elvárásaink legyenek a hajbeültetés kimenetelével kapcsolatban. Bár jelentősen javíthatja a haj megjelenését, előfordulhat, hogy nem nyújt olyan teljes hajszálat, mint a fiatalkori hajad.

Szakértői Csapatunk

Ismerje meg tapasztalt orvosainkat és professzionális asszisztenseinket, akik a legmagasabb szintű ellátást nyújtják Önnek

Dr. Kovács János

Hajbeültetés specialista

Tapasztalt sebész, aki több száz sikeres hajbeültetést végzett

Dr. Balogh Péter

Hajbeültetés specialista

Specialista a hajbeültetés és a fejbőr rekonstrukció területén

Dr. Szabó Éva

Sebész

Kiemelkedő szakértelemmel rendelkezik a hajbeültetés terén

Dr. Tóth Anna

Sebész

Több éves tapasztalattal rendelkezik a hajbeültetési eljárások támogatásában

Li Wei

Professzionális asszisztens

Kínában tanult, kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkezik, így segíti a munkánk

Rodriguez Carlos

Professzionális asszisztens

Mexikói származású, precíz és elkötelezett asszisztens. 

Ügyfeleink Véleménye

Elégedett ügyfeleink által megosztott vélemények segítenek abban, hogy képet alkothasson klinikánk szolgáltatásairól és eredményeiről

Látogasson El Hozzánk

Ismerje meg klinikánkat személyesen, és tegye meg az első lépést az új megjelenése felé, ahol professzionális szakértelemmel és korszerű technológiával várjuk Önt

Cím:

1023. Budapest. Deák Ferenc Tér

Telefon:

+ 20 744 222 433

Email:

kapcsolat@prestige.com