Optimalizáció és Google térkép megjelenés

egeszsegugyi-marketing-blog-3

Szerző: Doktor Marketing | egészségügyi marketing |

Az online keresőmotorok és térképek napjainkban kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy a betegek megtalálják az egészségügyi szolgáltatókat. A Google térkép olyan eszköz, amely lehetővé teszi az egészségügyi intézmények számára, hogy könnyen megtalálhatók legyenek az online térképeken, és azonnali információkat nyújtsanak az érdeklődők számára. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért hasznos a Google optimalizáció és a térképen való megjelenés.

A Google optimalizáció nyújtotta lehetőségek

 • Térképen való megjelenés:
  A pontos címek és elérhetőségi adatok segítenek az érdeklődőknek abban, hogy könnyedén eljuthassanak a rendelőhöz, emellett a Google térkép egyetlen mozdulattal megnyitható, (pl.okostelefonnal) ami lehetővé teszi, hogy könnyedén tervezhessék útvonalukat és navigálhassanak a kiválasztott rendelőhöz. Ezáltal még kényelmesebbé válik a helyszín megtalálása és elérése, ami növeli a betegek elégedettségét és csökkenti a késések esélyét.

 • Aktuális információk megosztása:
  A Google optimalizáció révén könnyedén és gyorsan megoszthatók a legfrissebb információk a betegekkel. Ez magában foglalja az aktuális nyitvatartási időket, esetleges változásokat, promóciókat, valamint  más fontos tudnivalókat. Ennek köszönhetően a látogatók mindig pontos és releváns információkat találnak az Ön rendelőjével kapcsolatban.

 • Értékelések és vélemények megjelenítése:
  Az értékelések és vélemények szerepe kiemelt fontossággal bír az online térképen való megjelenés során. Ez a visszacsatolás lehetővé teszi a betegek számára, hogy megismerjék mások tapasztalatait és véleményeit az adott egészségügyi intézményről. A pozitív értékelések és vélemények hozzájárulnak az intézmény hírnevének építéséhez és növelik a betegek bizalmát.

 • Direkt hívás:
  A Google térképen megjelenített telefonszámra csak egészen egyszerűen rákattint az érdeklődő és máris kezdetét veszi a hívás. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal egy mozdulattal felhívják a rendelőt, és érdeklődjenek az elérhető időpontokról, szolgáltatásokról vagy más kérdésekről.

 • Azonnali időpontfoglalás:
  Egy egyszerű gomb vagy hivatkozás segítségével az érdeklődők könnyedén elnavigálhatnak a weboldalra és lefoglalhatják a nekik megfelelő időpontot .

A térképen való megjelenés, valamint az optimalizáció összes funkciójának kihasználása nemcsak a látogatók számára nyújt kényelmes, könnyű és gyors megoldásokat, hanem segít az intézményeknek abban is, hogy megalapozott és megbízható hírnevet építsenek a Google platformján. A betegek elégedettsége és bizalma alapvető fontosságú a hosszú távú ügyfélkör növekedéséhez és az intézmény sikeréhez.

lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben praxisa online ügyfélszerzését sikerorientált megoldásokkal szeretné hatékonnyá tenni!

Amiben segíteni tudunk:

Sikeres foglalás után a Doktor Marketing értesítést küldd Önnek a megadott címre

Online időpontfoglalás

Loading...