Profi Weboldalak - Az Ötlettől a Megvalósításig

Professzionális Megjelenés

Hatékony Megoldások

Lokális Megjelenés

Online Időpontfoglalás

Doktor Marketing

Milyen egy tökéletes weboldal?

Egyedi személyre szabott

Olyan egyedi weboldalakat tervezünk és fejlesztünk, amelyek teljes mértékben illeszkednek az Ön praxisához és maximálisan tükrözik személyiségét a digitális térben.

Gyors és biztonságos

Megbízható védelmet és kiemelkedő sebességet biztosítunk annak érdekében, hogy az érdeklődők könnyen, gyorsan és biztonságos formában látogassák weboldalát.

Ügyfélközpontú

Ügyfélközpontú megközelítéssel tervezett weboldalaink a látogatói igényeit, valamint a marketinget helyezik előtérbe, hogy kiváló élményt és hatékony információszerzést nyújtsanak.

Könnyen kezelhető

A weboldalak intuitív felépítése és a felhasználóbarát felület révén az ügyfelek gyorsan megtalálják a szükséges információkat és könnyedén kapcsolatba léphetnek Önnel.

Marketingre alkalmas

Maximálisan marketingre optimalizált weboldalaink garantálják, hogy praxisa kiemelkedjen a digitális zajból és tökéletes hatékonysággal érje el a potenciális ügyfeleket.

Stabil alapokra épülő

Az erős technológiai alapokra épített weboldalaink garantálják a megbízhatóságot és az ügyfélközpontú megközelítést, hogy praxisa hosszú távon sikeresen működjön a digitális térben.

Ne égesse fölöslegesen pénzét..

Professzionális Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (SEO) célja, hogy weboldala az organikus keresések során is a megfelelő célcsoport számára jelenjen meg  ingyen, fizetett hirdetések nélkül. Az átfogó kulcsszókutatással és optimalizációval biztosítjuk, hogy praxisa könnyedén megtalálható legyen a releváns kereséseknél, ezzel növeljük az új páciensek bevonását.

Lokális Google Megjelenés

A Lokális megjelenés előnyei révén praxisának helyi piacra való kiterjesztése könnyebbé, egyszerűbbé válik. Weboldala optimalizálásával célzottan megjelenítjük a Google helyi keresések során, ezáltal növeljük az online felfedezhetőséget a potenciális ügyfelek előtt. Ez a megoldás hatalmas versenyelőnyt jelent és segíthet új klienseket vonzani a környező területekről.

Online Időpontfoglalás

Az online időpontfoglalás rendszere kiemelkedően kényelmes megoldás a páciensek számára is, hiszen lehetővé teszi számukra, hogy bármikor, bármely eszközről gyorsan és egyszerűen foglaljanak időpontot.  Ezzel egy magasabb szintű szolgáltatást biztosítunk az egészségügyi szakembereknek és lehetőséget teremtünk számos marketingeszköznek.

Chatbot Fejlesztés

A Chatbot nem csak megbízható válaszokat nyújt a gyakori kérdésekre, de nagyban támogatja az asszisztensek munkáját is, csökkentve terhelésüket és hatékonyabbá téve a rendelő működését. A felhasználóbarát interfész révén a Chatbot könnyedén kezelhető, minden eszközön megjeleníthető, maximálisan megbízható és képes automatizálni időigényes feladatokat, ezzel javítva az online kommunikációt. 

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben praxisa online ügyfélszerzését sikerorientált megoldásokkal szeretné hatékonnyá tenni!

Amiben segíteni tudunk:

Sikeres foglalás után a Doktor Marketing értesítést küldd Önnek a megadott címre

Online időpontfoglalás

Loading...